Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter

Fukt- och mögelsanering av fastigheter i Stockholm, ring 0200-77 55 77

Dags att boka sommarens mögelsanering

2019-04-29
När sommaren kommer kan efterfrågan på hjälp från företag som utför hantverksarbeten ofta bli högre. För att vara säker på att få den hjälp som man vill ha med mögelsanering i hemmet i Stockholm i sommar är det bra att nu boka in sin mögelsanering.

Läs mer också här om mögelsanering i Stockholm

Mögelsanering och besiktning i Stockholm

Om man misstänker att man har problem med fukt och mögel i hemmet i Stockholm är det första steget att gå igenom huset och göra en besiktning för att se hur problemen ser ut. Om det visar sig att man har mögel i hemmet blir sedan en mögelsanering aktuell. Vid mögelsaneringen finns det i sin tur flera metoder som kan användas beroende på omfattningen och var möglet finns.

En metod som kan användas vid mögelsanering i hemmet i Stockholm är isblästring där man blästrar och rengör det skadade materialet från möglet. Ytterligare en metod för mögelsanering är torrsugning. Det är en metod som brukar användas exempelvis på en vind.

Om ni har eller misstänker att ni har mögel i hemmet i Stockholm får ni gärna kontakta oss och boka mögelbesiktning av huset och mögelsanering i vår och sommar.