Den här webbplatsen använder cookies. Så behandlar vi dina personuppgifter

Fukt- och mögelsanering av fastigheter i Stockholm, ring 0200-77 55 77

Undvik fukt och mögel i höst

2019-09-27
Det finns all anledning att försöka undvika problem med fukt i hemmet när höstens fuktigare väder kommer. Ett fuktigt hem ger möjligen risk för mögelproblem som kan kräva en mögelsanering.

Läs mer även här om orsaker till mögel

Fukt kan ge mögel i hemmet i Stockholm

Mögel kräver särskilda förutsättningar för att kunna växa och få fäste i ett hem. En sådan förutsättning är att det finns ett organiskt material att växa på. En annan är just att det finns tillräckligt med fukt i hemmet. Under hösten är det generellt ofta regnigt och det kan av den anledningen vara bra att hålla koll på fuktnivåerna i hemmet i höst för att kunna åtgärda fuktproblemen innan mögel bildas i hemmet i Stockholm.

Om det skulle vara så att du har fått mögel i hemmet i Stockholm så finns dock hjälp att få. Vi utför mögelsaneringar i Stockholmsområdet.

Vi utför mögelsanering i Stockholm

Det finns en rad metoder som kan användas vid en mögelsanering. Vilken metod som används beror rimligen på sådant som möglets utbredning samt i vilket utrymme som möglet finns. Kontakta oss för att veta mer och för din hjälp med mögelsanering i Stockholm.