Få hjälp med mögelsanering i Stockholm

november 15, 2021

Mögel kan leda till en lång rad med hälsoproblem. Det kan exempelvis leda till att man får problem med lungorna. Därför är det viktigt att man utför mögelsaneringen i Stockholm på rätt sätt. Det är dessutom viktigt använda sig av rätt typ av skyddsmask samt skyddskläder vid mögelsaneringar, dels för att skydda sig själv och för att skydda omgivningen. UAMS är ett mögelsanerings företag i Stockholm som använder sig av rätt typ av utrustning. För att bland annat skydda sig själva men även för att du som kund ska kunna känna dig trygg och säker. På UAMS får du professionell hjälp för mögelsanering i Stockholm.

Därför får du fukt i hemmet

Fukt kan komma in i hemmet på flera olika sätt och kan ställa till med problem i flera utrymmen. Husets våtutrymmen är generellt fuktigare än andra delar av hemmet, men även via vinden kan fukt leta sig in genom om det inte är tillräckligt tätt. När möglet väl har börjat växa kan en mögelsaneringen bli aktuellt i ditt hem.

Hälsorisker med mögel

Det finns flera olika orsaker till att mögel uppstår. Den vanligaste orsaken beror på att man har en dålig inomhusmiljö. Som i sin tur kan leda till hälsoproblem om man inte utför en mögelsanering. Det är väldigt individuellt gällande hur hårt man drabbas och det beror på flera olika faktorer. Hos vissa personer kan ett direkt symtom av mögel genast ge en allergisk reaktion medan andra drabbas lindrigare. Oavsett hur en person regerar av mögel så är det ohälsosamt att leva i.

Kontakta oss

UAMS har en lång erfarenhet av mögelsaneringar i Stockholm. De hjälper dig att bekämpa mögel med hjälp av både mögelbesiktning och mögelsanering. Under mögelbesiktningen tar de reda på var i huset möglet befinner sig och kommer sedan med förslag på hur dem ska åtgärda mögelproblemet. UAMS rekommenderar alla sina kunder att ta tag i problemet och att inte undvika det. Eftersom det finns en stor risk att möglet sprider sig i luften och i maten som finns i hemmet. Vilket sedan kan orsaka allvarliga hälsoproblem.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu