Hjälp med mögelsanering Stockholm

september 2, 2021

2021-09-15

Om man misstänker mögel i sitt hus bör detta tas hand om direkt. Detta beror på att mögel kan orsaka många problem. Det är dels giftigt att andas in och påverkar därmed vår hälsa negativt. Få bukt på problemet genom en mögelsanering i Stockholm.

Mögelsanering kan behövas på flera ställen

Mögel kan dyka upp på flera olika stället i hemmet. Det är därför viktigt att man utför en mögelbesiktning först. Under en mögelbesiktning ser man till att utforska och säkerhetsställa mögelskadorna och dess omfattning. När detta är färdigt kan det bli aktuellt med en mögelsanering i Stockholm.

Vissa platser i huset är mer benägna att utsättas för mögel än andra. Mögel drabbas oftast platser med hög fuktighet. Detta brukar exempelvis vara vind, källare och i anslutning till våtutrymmen. Det är lättare för möglet att växa i fuktigare platser, därför hittas vanligtvis möglet där. Se till att utföra en mögelsanering så fort som möjligt för att möglet inte ska sprida sig.

Olika metoder

Man kan utföra flera olika metoder för att sanera möglet. Vilken metod som är bäst att använda sig av skiftar. Detta beror helt på möglets utrymme och omfattning. UAMS erbjuder bland annat torrsugning, is blästring och foggning.

Torrsugning = Suger upp det skadade materialet med hjälp av en sugbil.

Isblästring = Sprutar ut torr is över det angripna materialet.

Foggning = Sprutar ut en speciell dimma över det utvalda området.

Kontakt för mögelsanering

Ta hjälp av en erfaren firma som kan utföra mögelsanering i Stockholm. UAMS erbjuder en hel del tjänster. Såsom mögelsaneringar och mögelutredningar. Dem hjälper dig som bor i Stockholm, men även dig som bor i Enköping, Uppsala och Västerås. Tveka inte på att höra av dig till de om du har några frågor eller funderingar.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu