Misstankar om mögel? Vänta inte – åtgärda direkt!

december 17, 2020

Vi är nu inne i mitten av december månad och vi på Mögelsanering i Stockholm vill passa på att önska alla en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Såhär på vintern är fuktigheten som störst – något som kan leda till att man får problem med fukt i hemmet. Om man har otur finns det en risk att man samtidigt får angrepp av mögel. Det kan exempelvis vara i ett utrymme som vinden, i anslutning till en krypgrund eller i en källare. Oavsett vilket utrymme det gäller så är det viktigt att göra något åt ett mögelangrepp genom att ta hjälp med en mögelsanering i Stockholm.

Risk för hälsoproblem

Om man vistas i en byggnad där det finns mögel kan man riskera en rad hälsoproblem. Några besvär man kan få av att vistas i mögel är bland annat huvudvärk, irritationer på huden och problem med slemhinnorna. Mögel kan även ge upphov till vissa typer av allergier. Därför är det viktigt att man utför en mögelutredning vid minsta misstanke och mögel.

Undvik fortsatta mögelproblem

Själva mögelangreppet kan avslöja en del om vad som är orsaken till mögelangreppet, både placeringen och vilken sorts mögel som angripit huset kan vara viktiga ledtrådar. Genom att åtgärda de bakomliggande orsakerna till mögelangreppet hindrar vi problemet från att återkomma. Vi på Mögelsanering i Stockholm är måna om att få bukt på hela mögelproblemet, både möglet sig men även genom att förebygga återkomst.

Mögelsanering i Stockholm

Har man misstankar om mögel kan det vara lite svårt att veta var man ska vända sig. Vi på Mögelsanering i Stockholm gör det lite enklare för dig – bara ett telefonsamtal bort hjälper vi dig på vägen. Vi utför professionell utredning där vi kikar på både orsaken till problemet och vilken metod som lämpar sig bäst för dig. Varmt välkommen att kontakta oss idag.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu