Mögelsanera nu i vår!

mars 7, 2016

Tycker du som många att tiden rusar fram? Har du många planer som du upptäcker inte har gått i hamn? Varför inte ta ett förnyat krafttag inför våren. Våren är en årstid som förknippas med förnyelse. Det börjar bli ljusare och varmare, man får mer energi. Snön har smält, knopparna har slagit ut och det har flugit in flyttfåglar från söder som tävlar om holkarna och var de ska bygga bo.

Vårkänslor

Din personliga upplevelse när våren kommer kan mycket väl skilja sig från meterologernas definitioner. Vad ger dig vårkänslor? Är det när solen lyser fram och solglasögonen är på? När vårlökarna börjar titta fram, tussilagon och vitsipporna, eller när vårjackan åker på och man kan börja med korvgrillning? Kanske när du kan ta fram din motorcykel? Eller är du en bland många som inte ser fram emot våren p g a pollenallergi? Vi har alla olika känslor, tycke och smak, men en sak är säker våren kommer trots det!

Planera nu…anlita proffs!

Börja redan nu planera inför den kommande våren och sommaren. Det brukar sägas att det som göms i snö kommer upp i tö…Kanske upptäcker du att du har mycket att göra och att tiden går fort. Har du projekt som du vill ska vara klara före semestertiderna? Varför inte anlita ett proffs som gör jobbet snabbt och effektivt.

När det gäller mögel i fastigheter och hus är det stora fördelar att sanera innan problemet vuxit för mycket. Eftersom den största mögeltillväxten oftast kommer sommartid när temperatur och luftfuktighet stiger är rådet att agera nu direkt.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu