Mögelsanering – Stockholm

juni 2, 2021

Detta kan exempelvis vara där det är brist på ventilation som i badrum, kök och källare. I dessa miljöer trivs möglet då dem lever på näring från dött material. Om man märker av att det har bildats mögel någonstans i sitt hem bör man ta reda på vart det ligger, eftersom det har en negativ påverkan på vår hälsa. Speciellt på barn, äldre och på husdjur.

Om du behöver hjälp med mögelsanering i Stockholm kan du klicka vidare på länken för att ta dig vidare till vår huvudsajt.

Hälsobesvär med mögel

Det som får mögel att uppstå beror helt enkelt på att man har en dålig inomhusmiljö. Som i sin tur leder till hälsoproblem om man inte utför en mögelsanering. Det är väldigt individuellt gällande hur hårt man drabbas och det beror på flera olika faktorer. Hos vissa kan ett direkt symptom av mögel ge allergiska reaktioner medan andra drabbas lindrigare. Oavsett vad det så är det ohälsosamt att leva i ett hem med mögel. Om man lever i ett hem med mögel under en lång tid kan ett långtgående besvär i andningsvägarna bli ett problem. När möglet väl har uppstått sprider det sig lätt i både luft och mat som man får in i kroppen. Se därför till att utföra en mögelsanering för att få ett mögel-fritt hem.

Vi hjälper dig att utföra mögelsanering i Stockholm

Misstänker du att mögel i ditt hem eller i ett hus som du tänker köpa? Det kan vara svårt att upptäcka möglet på egen hand om man tidigare inte har någon erfarenhet. Vi på UAMS har en lång erfarenhet av mögelsaneringar i Stockholm och sitter på en bred kompetens. Vi ser till att utföra en grundlig besiktning för att se om huset är drabbat av mögel. Därefter kan vi ta reda på orsaken till möglet och en åtgärdsplan.  

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu