Så går mögelbesiktning till

november 27, 2018

Om man har otur kan man få problem med mögel. Om man misstänker att det finns mögel i hemmet i Stockholm är det första steget att ta hjälp med en mögelbesiktning, även kallad mögelteknisk besiktning. Läs även gärna mer om våra tjänster inom utredningar och saneringar av mögel.

Mögelbesiktning av ditt hem i Stockholm

När man misstänker att det finns mögel i ett hem i Stockholm, genom att det finns en konstig och unken lukt i hemmet eller att man ser svarta prickar och fläckar på golv, väggar och tak, är det första steget alltså att ta hjälp med en mögelbesiktning.

Vid en mögelbesiktning i Stockholm besiktigas huset av en besiktningsman. Huset gås igenom och besiktningsmannen ser över de utrymmen där det tros finnas mögel samt gör en så kallad luktbedömning och ser över ventilationen i huset. Om det upptäcks vid mögelbesiktningen av ditt hus i Stockholm att ventilationen inte fungerar som den ska kan det vara en bakomliggande orsak till mögel- och fuktproblemen.

Vid en mögelbesiktning av ditt hus i Stockholm kan även en mögelhund användas för att få indikationer på vart det kan finnas mögel. Efter mögelbesiktningen vet man bättre vilka åtgärder som behövs i hemmet.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu