Undvik problem med mögel med bra ventilation

februari 25, 2019

Om det finns för höga fuktnivåer i ett hem kan det leda till att man får problem med mögel. För att undvika mögel i ditt hem i Stockholm kan det vara nödvändigt att förbättra ventilationen av hemmet.

Läs gärna mer om orsaker till mögel i Stockholm.

Förbättra ventilationen till ditt Stockholmshem

Det finns vissa delar av ett hem där mögel därför har en större möjlighet att bildas. För att undvika mögel i ditt hem i Stockholm kan det alltså vara bra att se över och förbättra ventilationen om detta är nödvändigt.

Förbättra ventilationen i huset för att undvika mögel kan man bland annat göra genom att se till att ventiler i utrymmen som badrummen och köket är rengjorda. I dessa utrymmen kan det också vara bra att installera en fläkt som för bort fuktig luft för att undvika problem med mögel.

Det är även bra att se över att det finns tillräckligt med tillufts- och frånluftsdon i ditt Stockholmshem. Med ett ventilerat hem ökar chansen att man kan undvika problem med mögel. Om man är osäker på om de åtgärder som utförs är tillräckliga kan det vara bra att kontakta ett professionellt företag.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu