Vi utför mögelutredning i Stockholm

juli 2, 2021

I så fall har du kommit rätt. Vi på mögelsanering-Stockholm utför mögelutredningar runt om i Stockholm. Det är inte konstigt att mögel uppstår. Din bostad går igenom flera olika väderförhållanden och kan därför ta mycket stryk. Se därför till att boka in en mögelutredning för att få hjälp innan det blir värre.

Så här går en mögelutredning till

Om du har eventuella problem eller misstänker mögel så består första steget av en utredning. Under vår utredning går vi igenom både en okulär besiktning och en besiktning av lukten i fastigheten. Här försöker vi hitta möglet och ta reda på vilka ytor som är drabbade. För att reda på om fuktnivåerna är höga kan en fuktmätning utföras.

Lösningar

Om din bostad är drabbad av höga fuktnivåer och risken för mögel är stor så kan avfuktning vara den rätta lösningen. Ventilationen bör även undersökas för att se att allt funkar som det ska.

Skulle det vara så att din bostad redan är drabbad av mögel kan en mögelsanering vara den optimala lösningen. Vi hjälper dig med detta och erbjuder flera olika typer av mögelsaneringar.

Ta reda på orsaken

Vid en mögelutredning är det bra att ta reda på hur och varför möglet uppstår. Om du inte vet orsaken kring varför möglet bildats, så finns det risk att det blir till ett återkommande problem. Det kan även bli aktuellt med provtagningar av material i hemmet. Detta för att fastställa mögelproblemet i hemmet och för att se skadornas omfattning.

Kontakta oss du behöver hjälp med en mögelutredning i Stockholm. Vi har en lång erfarenhet och rätt expertis inom mögelutredningar, mögelsaneringar och provtagningar av mögel och fukt. Vi erbjuder även samma tjänster i Uppsala och Västerås med omnejd. Klicka på länken ovanför för att läsa mer.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu