Viktigt att åtgärda orsakerna till mögel

maj 29, 2019

Om man får problem med mögel i sitt hem i Stockholm kan en mögelsanering bli nödvändig. Efter att man har sanerat mögel är det dock även viktigt att åtgärda de bakomliggande orsakerna.

Läs mer också här om sanering av mögel i Stockholm

Undvik att möglet kommer tillbaka

Mögel kan man få problem med i många utrymmen i sitt hus i Stockholm, med bland annat vinden, badrummet, tvättstugan och andra utrymmen. Beroende på var möglet finns och hur pass stora problemen är används olika metoder vid en sanering av möglet med allt från isblästring till torrsugning.

I samband med att man sanerar mögel är det också viktigt att se till att åtgärda det som har gjort att man fått mögelproblem. Om det exempelvis beror på att man har för mycket fukt i ett visst utrymme måste detta åtgärdas för att möglet inte ska komma tillbaka. Ett sätt är att förbättra ventilationen i exempelvis badrummet, eller se till att vinden är tät och fukt inte letar sig in.

Mögelsanering i Stockholm

Att veta vad som måste göras om man har fått mögel i hemmet kan vara svårt. Vi sanerar mögel i Stockholm, så fråga oss gärna för hjälp med mögelsanering.

Tillbaka till nyheter

Vill du bli kontaktad?

JOUR DYGNET RUNT HELA ÅRET

Stockholm med omnejd
0200-77 55 77
crossmenu